Social

Și-a ucis două neveste, la distanță de 20 de ani!

Instinctul criminal și setea de sânge l-au făcut pe un bărbat din Ilfov să repete isprava comisă acum 20 de ani. Individul și-a ucis cu sânge rece, zilele trecute, cea de-a doua soție, după ce în anii ’90 a casăpit-o pe prima.

Ofițerii de la ”Omoruri” din Ilfov l-au găsit pe Marian, în vârstă de 52 de ani, chiar în curtea casei sale din satul Crețești. Aștepta, cu o seninătate dezarmantă, să fie luat pe sus de polițiști Cu doar o zi înainte, bărbatul se enervase foc pe cea care-i era alături. Maria, ce avea 56 de ani, venise acasă pe patru cărări și fără chef de muncă. Tocmai acest ultim lucru și faptul că în casă era o mizerie de nedescris, iar în cratițe nu era pic de mâncare, l-au făcut pe individ să riposteze teribil. Mai ales că, a declarat el, femeia avea și gura mare și nu se abținea de la a-i răspunde obraznic!
A lovit-o cu pumnii până a leșinat

Așa că nu a stat mult pe gânduri și a început s-o lovească cu pumnii. Zeci de lovituri s-au abătut asupra trupului plăpând al femeii până ce aceasta a leșinat. Atacatorul a târât-o până în casă și a așezat-o în pat. Ore întregi, Maria a agonizat, fără ca bărbatului să-i pese și să se gândească să ceară ajutorul cuiva. Spre seară, femeia s-a stins.

S-a culcat lângă femeia moartă

Marian nu și-a dat seama că cea care i-a stat alături atâția ani și-a dat ultima suflare. Gândindu-se că, poate, a adormit, bărbatul s-a întins liniștit lângă ea în pat și a adormit. Abia dimineață, când a realizat că femeia nu mai respiră, s-a trezit brusc. A chemat o vecină care, șocată de sângele ce acoperise așternuturile murdare de pe pat, a sunat la 112. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru femeie, iar Marian a intrat pe mâinile ofițerilor de la ”Omoruri” din Ilfov. Pe trupul femeii erau zeci de lovituri mai vechi, astfel că, inițial, până ce nu s-a făcut autopsia cadavrului, atacatorul a fost ținut în sediul poliției. După ce a venit confirmarea că splina e ruptă și că alte organe interne au fost afectate de lovituri, abia atunci criminalul s-a decis să se ”spovedească” și a recunoscut totul.

A băgat-o în mormânt și pe prima nevastă

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că Marian nu este la prima faptă de acest fel. În anii `90, individul, pe atunci mult mai tânăr, și-a căsăpit și prima nevastă. Gelozia și certurile din casă ar fi fost motivele care l-au transpormat într-o brută. Atunci, judecătorii l-au trimis pentru 16 ani în spatele gratiilor, însă, după ce a executat 12, ani, a fost eliberat condiționat în 2006. Acum a fost arestat pentru 30 de zile și riscă să-și petreacă tot restul vieții în pușcărie.

Libertatea.ro