Sport

Simona Halep, învinsă în finala turneului de la Transylvania Open

Simona Halep (18 WTA) a fost învinsă de Anett Kontaveit (14 WTA) în finala de la Transylvania Open, scor 6-2, 6-3. Simona Halep nu a mai câștigat o finală din anul 2020.

În cadrul ceremoniei de premiere, Simona Halep și-a recunoscut înfrângerea și a lăudat-o pe Kontaveit pentru performanță:

„Anett, m-ai zdrobit! Baftă la Turneul Campioanelor, meriți să fii acolo. Am avut o săptămână uimitoare, a fost un an greu pentru mine. Să fiu sinceră, nu m-am așteptat să joc atât de bine aici, dar acasă mă simt în siguranță, în control. E o onoare să joc acasă într-un turneu atât de frumos.
Le mulțumesc organizatorilor, turneul arată bine și vă urez noroc în următorii ani. Sunt tristă, pentru că nu am putut câștiga, dar Anett a fost prea bună astăzi. Voi reveni la anul!” a declarat Simona Halep în discursul învinsei.

„Pentru că e primul discurs pe care îl țin în acest an, îi mulțumesc și soțului meu. Mulțumesc că ești în viața mea,” i-a transmis Simona Halep lui Toni Iuruc, care s-a aflat în Royal Box pentru a-și urmări soția în acest ultim act.

sursa