Actualitate

Statul da bani! Cate 1.450 de lei de persoana. Romanii primesc acest ajutor. Vezi daca te incadrezi!

Statul da bani! Cate 1.450 de lei de persoana. Romanii primesc acest ajutor. Vezi daca te incadrezi!O noua veste buna pentru toti romanii, sistemul bugetar acorda 1.450 de lei de persoana, aproape 1.2 miloane de romanii primesc de la stat, relateaza bzi.ro.

Guvernul Romaniei acorda tichete de vacanta in 2019, fiecare voucher va fi 1.450 de lei.

„Voucherele de vacanta au reprezentat o gura de oxigen pentru industria din turismul romanesc. Va pot spune ca a crescut numarul unitatilor de cazare pentru care a fost solicitata clasificarea de la Ministerul Turismului.

„Datele de pana acum arata ca au fost inregistrate cu 15% mai multe cereri la minister, decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Deci, nu doar romanii au avut de castigat de pe urma acestei masuri, ci si proprietarii de hoteluri si pensiuni, asadar tot mai multi antreprenori au capatat incredere ca pot investi in turism, ca acest sector este profitabil”, a spus ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Peste 1.2 milioane de romani urmeaza sa primeasca astfel de vouchere, ce pot fi utilizate doar in hotelurile si pensiunile din Romania.