Sanatate

Sucul care menține sănătatea inimii și a ficatului – se face din doar trei ingrediente simple!

Se prepară din doar trei alimente pe care sigur le ai în bucătărie şi vine cu un pachet de vitamine şi beneficii care fac extrem de bine organismului uman

Sucul-minune care menține sănătatea inimii și a ficatului. Vorbim despre un cocktail care se prepară din sfeclă roşie crudă, măr şi morcov. Efectele combinate ale celor trei ingrediente sunt absolut miraculoase – nu numai că ne dau dau energia și necesarul de vitamine și minerale pe ziua în curs, însă au acțiune pe termen lung asupra sănătății noastre.

Sucul-minune care menține sănătatea inimii și a ficatului. Luptă împotriva cancerului, echilibrează tensiunea și se face din doar trei ingrediente simple!
Este eficient în păstrarea sănătății organelor, în special a celor responsabile cu detoxifierea, care sunt zilnic expuse la diverse tipuri de toxine – ficatul și rinichii.

Menține sănătatea inimii și a sistemului circulator, datorită carotenilor din sfeclă și morcovi, care reduc nivelul colesterolului, echilibrează tensiunea și protejează organismul de bolile coronariene. Datorită efectelor detoxifiante, dar și a vitaminelor pe care le conține, sucul proaspăt de sfeclă, morcovi și mere ajută la curățarea acneii și a coșurilor, și întârzie apariția ridurilor. Atunci când nivelul toxinelor este prea mare pentru ficat, acesta antrenează și următorul mare organ cu rol în detoxifiere – pielea. De aceea apar coșuri, acnee, pete maronii în jurul ochilor, iar durerile dese de cap și oboseala sunt adeseori semnale că ficatul este sub presiunea toxinelor.

Menține sănătatea sistemului digestiv – protejează stomacul de ulcer, și reducere riscul constipației, datorita fibrelor din mere și sfecla roșie.

Sucul proaspăt de sfecla, morcov și mar este un aliat pentru bolnavii de cancer, pentru că inhiba dezvoltarea celulelor canceroase. Prietena mea Lena, despre care am mai amintit pe blog, a avut un cancer agresiv la sân, pe care l-a tratat, pe lângă medicația alopata, cu un regim strict vegan, și cu un consum zilnic de suc de sfecla, morcov și mere. Acum este bine!

sursa