AgroInfo

Supliment de 50 milioane euro la subvențiile fermierilor pentru 2023!

Declaratia eurodeputatului Victor Negrescu privind cresterea fondurilor pentru agricultura cu 50 de milioane de euro pentru anul 2023 este o veste importanta pentru fermierii romani si pentru dezvoltarea sectorului agricol din Romania.

Alocarea suplimentara de fonduri pentru agricultura ar putea contribui la sustinerea si dezvoltarea agriculturii din tara si la imbunatatirea conditiilor pentru fermieri.

Este demn de mentionat ca astfel de alocari bugetare si negocieri au un impact semnificativ asupra agriculturii si economiei Romaniei, deoarece sectorul agricol reprezinta o parte importanta a economiei tarii.

Cresterea fondurilor ar putea ajuta la sprijinirea fermierilor, la modernizarea infrastructurii agricole si la promovarea unor practici agricole mai sustenabile.

Este important ca astfel de masuri sa fie sustinute si implementate corespunzator pentru a asigura o crestere si dezvoltare durabila a agriculturii romanesti.

Victor Negrescu, eurodeputat, a anunțat că pentru anul 2023 a obținut creșterea fondurilor pentru agricultură cu 50 de milioane de euro. Aceasta este o veste importantă pentru agricultura din România, deoarece aceste fonduri suplimentare pot contribui la dezvoltarea și susținerea fermierilor și a sectorului agricol în ansamblu.

Creșterea alocărilor bugetare pentru agricultură poate ajuta la îmbunătățirea infrastructurii agricole, la promovarea practicilor agricole sustenabile și la sprijinirea tinerilor fermieri, contribuind astfel la creșterea competitivității agriculturii românești.