Auto

Suport pentru număr și alte accesorii de la Auto Time le puteți comanda – cum evitați o amendă?

Știți ce amendă riscați dacă nu aveți numărul de înmatriculare afișat? Legea rutieră actuală menționează clar că autovehiculele trebuie să aibă plăcuțele cu numărul de înmatriculare când circulă pe drumurile publice. Înmatriculat sau nu, rulând pe drumuri din țară în care este înmatriculat sau nu, acest accesoriu este obligatoriu.

Ce riscați? Amenzi drastice și pedepse care vă fac ca dată viitoare să schimbați și acel suport numar auto dacă din cauza acestuia numărul de înmatriculare nu era montat. În plus, numerele de înmatriculare trebuie să fie conforme cu standardele în vigoare. Nu scăpați de pedeapsă, conform codului penal și civil, nici dacă circulați doar cu un număr de înmatriculare afișat, din cele două.

Puncte de penalizare sunt aplicate și în cazul celor care nu au numerele fixate corect, în locurile speciale. Așadar comandați de îndată suport numar inmatriculare pentru a evita orice problemă legată de acestea.

La amendă se încadrează de asemenea și șoferii care nu au în mașină accesorii obligatorii precum trusa medicală, extinctor sau triunghiuri reflectorizante. De alte accesorii auto poate că ne putem lipsi, dar sunt și ele avantajoase dacă pot spori confortul sau îmbunătățesc în vreun fel experiența de condus. Știm și de unde să le comandați!

De la Auto Time putem comanda accesorii auto diverse și la prețuri foarte bune

Auto Time, cu pagina oficială Autotime.ro, pune la dispoziția doritorilor o gamă largă de accesorii auto. De altfel avem tendința de a le subestima, până când își arată la rândul lor utilitatea. Un suport pentru numărul de înmatriculare poate este prea puțin luat în considerare, până când riscul unei amenzi vă face să căutați rapid un nou suport. O husă pentru scaun pare și ea genul de accesoriu de care vă puteți lipsi, până când pătați scaunul și devine aproape imposibil să mai curățați. Acestea sunt câteva exemple concrete și practice care ne demonstrează că avem nevoie să acordăm atenție unor detalii.

Ei bine, la Auto Time vom găsi tot felul de accesorii auto. Spre exemplu un set de protecții pentru mânerul portierei, care să prevină zgârieturile în această zonă este disponibil aici. La fel că și adaptorul de sunet turbo pentru tobă, claxoane, apărători de noroi, huse și parasolare, printre altele.

Aveți grijă de mașină – asta spune multe implicit despre voi

Ținând cont de devalorizarea automobilelor și de concurența pe piața de profil, avem motive bine întemeiate pentru a ne îndrepta atenția spre gama de accesorii auto. Acestea pot spori confortul sau pur și simplu protejează. Pe termen lung este imposibil să nu remarcăm diferența. Așadar mențineți interesul activ pentru tot ce ține de acest domeniu.

Ce este avantajos de asemenea se referă la faptul că astfel de accesorii sunt accesibile. Puteți completa interiorul mașinii sau puteți avea grijă de exteriorul acesteia fără să cheltuiți o mică avere.

Pentru doritori o comandă din cadrul acestui eshop poate fi efectuată rapidă, din pagina oficială.

Contact:

0750189506
contact@autotime.ro