Actualitate

Tânără gravidă infectată cu noul coronavirus, moartă la spital în Timişoara

O tânără de 32 de ani, însărcinată în cinci luni, a murit după ce s-a infectat cu SARS-COV 2. Tânăra aştepta primul ei copil şi era internată de o săptămână la secţia ATI de la Maternitatea din Timişoara.
O tânără gravidă în luna a cincea, infectata cu COVID-19, a murit la Maternitatea Bega. Femeia începuse să se simtă rău în urmă cu mai bine de o saptamana, aşa că a mers la Maternitatea Bega, spital suport COVID. A fost internata direct la Terapie Intensiva intrucat starea ei s-a deteriorat foarte repede
„Am avut o gravida 32 de ani COVID pozitiv, cu sarcina de 18 saptamani, cu o forma grava, foarte grava, asa a venit. Din pacate, cu toate eforturile depuse si cu toate tratamentele, in cursul zilei de ieri a fost intubata si in cursul dupa amiezii a facut stop cardirespirator neresuscitabil.

A stat internata la noi mai mult de o saptamana, a stat numai in Terapie, numai cu oxigen, numai cu masca, a avut o afectare incredibila a plamanilor, 70 % afectare pulmonara pe tomograf. Nu a venit prea tarziu, dar sunt forme de o agresivitate nemaintalnita pana acum.”, a declarat medicul Marius Craina, seful Maternitatii Bega din Timisoara.

sursa