Social

Tânărul ascultă muzică și, la un moment dat, el o loveşte fără milă cu un bici, apoi cu pumnii

În imaginile apărute pe internet se poate vedea cum fata însărcinată este bătută de un bărbat de vârstă apropiată cu ea. Tânărul ascultă muzică și, la un moment dat, el o loveşte fără milă cu un bici, apoi cu pumnii, după ce fata cade la pământ. De frica agresorului, tânăra nu se mişcă şi nici glas să plângă nu are, deşi se înţelege din imagini că hohoteşte de durere. Conform Antena 24, incidentul a avut loc în comuna Hododnic de Sus, din Suceava, iar mama fetei a fost cea care a filmat totul. Nu există deocamdată nicio reacţie oficială din partea Poliţiei. Nu se ştie când au fost surprinse imaginile. Update: Poliția s-a autosesizat cu privire la acest caz, și au fost audiaţi Gabriel Litră (19 ani), Denisa Nicol S. (15 ani) și mama victimei, Simona S. Denisa și mama sa au refuzat să depună plângere penală, cele doup louind ân casa agresorului. Poliţia a deschis însă dosar penal pentru violenţă în familie, loviri şi alte violenţe şi act sexual cu un minor.În imaginile apărute pe internet se poate vedea cum fata însărcinată este bătută de un bărbat de vârstă apropiată cu ea.

Tânărul ascultă muzică și, la un moment dat, el o loveşte fără milă cu un bici, apoi cu pumnii, după ce fata cade la pământ.

De frica agresorului, tânăra nu se mişcă şi nici glas să plângă nu are, deşi se înţelege din imagini că hohoteşte de durere.

Conform Antena 24, incidentul a avut loc în comuna Hododnic de Sus, din Suceava, iar mama fetei a fost cea care a filmat totul.

Nu există deocamdată nicio reacţie oficială din partea Poliţiei. Nu se ştie când au fost surprinse imaginile.

Update:

Poliția s-a autosesizat cu privire la acest caz, și au fost audiaţi Gabriel Litră (19 ani), Denisa Nicol S. (15 ani) și mama victimei, Simona S. Denisa și mama sa au refuzat să depună plângere penală, cele doua locuind in casa agresorului.

Poliţia a deschis însă dosar penal pentru violenţă în familie, loviri şi alte violenţe şi act sexual cu un minor.
https://www.facebook.com/antena24.ro/videos/2617892385150095/