Actualitate

Tată și fiică morți într-un accident îngrozitor

Un bărbat şi fiica sa de 11 ani au murit, noaptea trecută, într-un accident cumplit produs pe DN 1, în zona Movila Vulpii.
Tragedia s-a produs, noaptea trecută, atunci când un bărbat în vârstă de 44 de ani, care conducea o maşină în care se afla familia sa, respectiv soţia (38 de ani) şi fiica (11 ani), a tras pe dreapta, pe marginea DN 1, în zona Movila Vulpii, potrivit Antena3.

Potrivit unor surse, oamenii încercau să ajungă la un magazin şi să cumpere pâine. În timp ce traversau, cei trei au fost spulberaţi de o maşină condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani.
„Mi-au apărut în faţă, am pus mâinile la faţă şi nu mai ştiu nimic. Mi-am revenit după trei secunde şi m-am dat repede jos din maşină”, a declarat şoferul.

Impactul a fost devastator. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a murit pe loc, în timp ce fiica sa a fost găsită de medici în stop cardio-respirator. Atât fetiţa, cât şi mama sa au fost transportate în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Din nefericire, după câteva ore, inima copilei s-a oprit.

sursa