Social

Tatăl Alexandrei Măceşanu, era sa fie executat silit! Cumpănaşu: „Victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii”

Cazul aceaata continua de opt luni de cand Alexandra Macesanu a sunat de urgenta la 112 din casa monstrului din Caracal. Gheorghe Dinca, relateaza spynews.ro.

Degeaba cercetatorii au spus ca fata a fost omorata, inca familia mai crede intr-o speranta.

Părinţii ei însă, au primit acum o altă lovitură!

Alexandru Cumpănaşu a făcut publică în mediul online o fotografie în care apare decizia Curţii de Apel Craiova în ceea ce priveştea cererea de strămutare a dosarului.

Ion Măceşanu, tatăl Alexandrei Măceşanu, a fost obligat la plata sumei de 25 de lei, cheltuieli judiciare.

În cazul în care Ion Măceşanu nu achită această sumă în termen de 3 luni, va fi executat silit.

Decizia Curţii de Apel Craiova l-a revoltat în adevăratul sens al cuvântului pe unchiul Alexandrei Măceşanu care susţine că „victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii”.

„Asta este DREPTATE⁉️ 

Mai este ceva de spus⁉️

 Lacrimi, durere, umilință, revoltă❗Victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii‼ Să nu va mire, dragi lideri, când ne vom face singuri dreptate: Detașamentele de Apărare Civică- DACII vor deveni o normalitate într-un stat mafiot‼‼‼
P.S.: Imagine cu hotărârea Curții de Apel Craiova prin care verii mei trebuie să plătească 25 RON fiecare pt că au cerut mutarea judecării lui Dincă‼ În caz contrar, ii execută silit..

No comment!”, a explicat Alexandru Cumpănaşu pe reţelele de socializare.

Tatăl Alexandrei Măceşanu, era sa fie executat silit! Cumpănaşu: „Victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii”