Extern

Traficantul nigerian a fost găsit vinovat de crimă, agresiune sexuală, ascundere și distrugerea unui cadavru

Ucigașul Pamelei Mastropietro, tânăra de 18 ani, violată, ucisă și tăiată în bucăți în urmă cu patru ani, a făcut apel în instanță la condamnarea decisă de judecătorii italieni.
Traficantul nigerian a fost găsit vinovat de crimă, agresiune sexuală, ascundere și distrugerea unui cadavru, iar acum speră să-i fie redusă pedeapsa.

Mama tinerei de 18 ani, Alessandra Verni, a venit la tribunalul din Perugia purtând un tricou cu trupul dezmembrat al fiicei sale
Alessandra Verni, mama tinerei de 18 ani din Roma, ucisă și îndesată într-o valiză în ianuarie 2018 la Macerata, s-a prezentat cu tricoul șocant în sala de judecată din
Perugia.
Mă aștept ca din acest al doilea proces de apel să iasă o condamnare pe viață și ca Inocent Oseghale să putrezească în închisoare” a spus Alessandra Verni, asistată de avocatul Marco Valerio Verni.
Ați văzut cum mi-au adus-o- le-a spus ea mai târziu reporterilor arătând fotografiile cu cadavrul fiicei sale-. Sper ca procesul să urmeze cursul corect“.

În afara tribunalului din Perugia, mai mulți prieteni ai Pamelei au afișat pancarte prin care au cerut „dreptate” pentru ea.

„Pamela a vrut să trăiască și monștrii i-au rupt toate visele” se arată în una dintre acestea. Și din nou: “după cinci ani încă așteptăm dreptatea. Inumanitatea nu trebuie să devină normală”.

Prezentă miercuri (25 ianuarie) la curtea de apel din Perugia, Italia, Verni a demonstrat prin tricoul ei imprimat caracterul oribil al ultimelor clipe ale fiicei sale.

Tricoul femei înfățișa trupul dezmembrat al fiicei sale și părțile detașate din corp din crima îngrozitoare din 2018.
Nigerianul Oseghale, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit vinovat și condamnat la închisoare în 2019 pentru uciderea adolescentei și, după ce a fost întrebat dacă va participa la următoarea ședință a instanței din februarie, a spus că nu o va face.nr cuvinte: 609
Refuzul tânărului de 32 de ani nu a fost primit cu bunăvoință de Verni care a strigat: „Acum chiar și un călău este întrebat dacă vrea să participe sau nu la audiere. „Hai să-i aruncăm un covor roșu și în acest moment”, a spus ea.
Femeia a mai povestit că „sunt doi oameni care nu au fost încă audiați, africani precum Oseghale, care făceau parte dintr-o bandă de traficanți de droguri din Gambia și Nigeria. Există ADN-ul lor, pe corpul Pamelei și pe unul dintre trailerele unde a fost îndesat cadavrul după crimă”.

Judecătorii din Perugia au decis să audieze ca martori doi bărbați cu care Pamela avusese relații înainte de a se întâlni cu Oseghale.

Momente de tensiune au avut loc în sala de judecată când inculpatul s-a întâlnit cu mama victimei la ieșire. Un nou termen în proces va avea loc în februarie.

sursa