Actualitate

Traian Băsescu se dezlănțuie: ‘Bianca Drăgușanu nu poate fi deranjată cu o amendă.

Traian Băsescu consideră că situația epidemiologică din România este cauzată, în mare parte, și din cauza ”deciziilor oscilante” pe care ”responsabilii” le-au luat de la debutul pandemiei. Fostul președinte consideră că românii sunt ”indisciplinați” pentru că nu au respectat normele impuse de autorități.

Totodată, Băsescu a remarcat și un dublu standard al Poliției și Jandarmeriei: razii la petrecerile cu maneliști, dar au închis ochii la sindrofiile din cluburile de noapte cu sute de participanți din București.
Românii trebuie să înțeleagă cu suntem într-o situație de pandemie. Responsabilii pentru această criză majoră de sănătate au avut oscilații, au luat măsuri contratimp. La noi, primul lucru pe care l-am făcut, ne-am dus la Cotroceni și am decis să redeschidem școlile. Inconsecvența a dus la neîncrederea populației în măsurile care se iau.

Avem o populație indisciplinată. Petrecerile se țin, se duc la schi. Poliția și Jandarmeria se duc numai unde sunt maneliști. Nu s-au dus în niciun club de noapte din București. Bianca Drăgușanu nu poate fi deranjată cu o amendă.
sursa