Extern

Trump se întoarce pe rețelele de socializare în câteva luni cu propria sa platformă

Fostul președinte din New York (CNN Business), Donald Trump, revine pe rețelele de socializare – dar de data aceasta cu propria rețea, a declarat duminică un purtător de cuvânt al lui Trump pentru Fox News.

Jason Miller, consilier și purtător de cuvânt de lungă durată pentru campania lui Trump în 2020, i-a spus lui Howard Kurtz la „MediaBuzz” de la Fox că ​​Trump se va „întoarce pe rețelele sociale probabil în aproximativ două sau trei luni”. El a adăugat că întoarcerea lui Trump va fi cu „propria sa platformă” care va atrage „zeci de milioane” de noi utilizatori și „va redefini complet jocul”.
„Acesta este ceva care cred că va fi cel mai tare bilet în rețelele de socializare”, a spus Miller pentru Kurtz. „Va redefini complet jocul și toată lumea va aștepta și urmări să vadă ce face președintele Trump, dar va fi propria sa platformă”.
Miller a declarat în timpul apariției sale la Fox News că fostul președinte a fost abordat de numeroase companii și este în discuții cu echipe despre noua platformă.
„Această nouă platformă va fi mare”, a spus Miller duminică. „Toată lumea îl dorește și va aduce milioane și milioane – zeci de milioane – pe această platformă.”
Anunțul vine după ce Trump a fost suspendat definitiv de Twitter și alte platforme sociale, cum ar fi Facebook, în urma incitării sale la revoltele din Capitolul SUA din 6 ianuarie – unde sute de susținători ai lui Trump au asaltat clădirea Capitolului SUA, lăsând cinci oameni morți.
sursa