Actualitate

Un bărbat a sunat la Poliţie și a anunțat că şi-a omorât vecinul

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din județul Dâmbovița a sunat, sâmbătă, la Poliție și a anunțat că și-a înjunghit mortal un vecin.

Un bărbat din Dâmbovița a spus că și-a omorât vecinul
Bărbatul este din localitatea Ghineşti. Sâmbătă, el a sunat la 112 și a spus că a înjunghiat motal un vecin în vârstă de 64 de ani. Totul s-a întâmplat în timpul unui conflict spontan.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi pe numărul unic pentru apeluri de urgentă 112 de către un bărbat de 60 de ani, localitatea Ghineşti, cu privire la faptul că l-a omorât pe vecinul său, un bărbat de 64 de ani. Din primele verificări, se pare că între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia apelantul l-ar fi înjunghiat pe vecinul său, cu un cuţit. În urma leziunilor, bărbatul a decedat”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița
În acest caz a fost deshcis un dosar penal pentru omor: „A fost constituită o echipă complexă de poliţişti, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care efectuează cercetări în cauză, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului”

sursa