Social

Un bebelus abandonat de o mama intr-o casa parasita: „Era intr-o cutie de carton”

Un bebelus abandonat de o mama intr-o casa parasita: “Era intr-o cutie de carton”O mama si-a abandonat copilul in judetul Olt, intr-o casa parasita, lasandu-l intro cutie de carton, relateaza wowbiz.ro.

Bebelusul la numai trei zile lasat balta intr-o casa, fara usi si ferestre, iar copilul a fost gasit de un barbat, care s-a prezentat de urgenta cu el la spital, spunand ca este fiul lui.

 „Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţie a Copilului (DGASPC) monitorizează însă în continuare cazul, în acest sens derulând deja o anchetă socială la domiciliul bărbatului“, a declarat directorul DGASPC Olt, Rădiţa Piroşca.

„Astăzi, 31 ianuarie, am fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că într-o casă abandonată de pe raza comunei Morunglav, județul Olt, a fost găsit un bebeluș abandonat.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bebeluș, de trei zile, a fost abandonat într-o cutie din carton.

Bebelușul era în viață, îmbrăcat și învelit cu o pătură.

A fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru investigații.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe mama acestuia, o femeie de 40 de ani, din localitate.

Cercetările continuă sub supravegherea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă BalŞ pentru stabilirea situației de fapt”, au spus atunci  reprezentanţii IPJ Olt.