Actualitate

Un copil a fost operat de urgenţă, după ce un dulap a căzut peste el

Un copil a fost operat de urgenţă, după ce un dulap a căzut peste el. Incidentul grav s-a petrecut vineri, în magazinul Bucur Obor din Capitală.
Copil în stare gravă după ce un dulap a căzut peste el. Acesta se afla împreună cu părinţii săi în magazinul Bucur Obor din Capitală în momentul în care a avut loc incidentul.
Copilul a fost dus de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu, acolo unde a fost băgat direct în sala de operaţii.

„Are un traumatism cranian care a necesitat intrarea în sala de neurochirurgie cu fractură. Va rămâne internat. A venit somnolent”, a afirmat medicul. Raluca Alexandru.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

„În data de 20.05.2022, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că un minor ar fi fost lovit, în incinta unui complex comercial, de un dulap.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 8, precum și echipaj de prim ajutor, dar minorul nu a mai fost găsit la fața locului.
Din primele verificări a rezultat ca acest eveniment a avut loc, dar imediat părinții și copilul ar fi părăsit locația”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

sursa