Extern

Un copil de 6 ani și-a salvat sora. Acesta s-a aruncat în fața câinelui care urma s-o atace

Dragostea dintre frați este mai presus de orice, lucru pe care l-a dovedit și Bridger Walker, un băiețel în vârstă de șase ani di Statele Unite ale Americii, care și-a salvat sora dintr-o situație extrem de neplăcută. Băiatul a dat dovadă de un curaj extraordinar în momentul în care s-a aruncat în fața câinelui care urma să îi atace sora mai mică.

Bridger Walker a avut nevoie de îngrijire medicală

Bridger Walker, un mic erou din SUA, și-a salvat sora mai mică. Băiețelul a văzut cum un câine se întrepta spre ei și în loc să fugă sau să se protejeze, s-a pus imediat în fața surorii sale pentru a o proteja de atacul iminent, potrivit The Sun.

În momentul de față, băiețelul are 90 de cusături după ce a fost mușcat de obrazul stâng în data de 9 iulie. Chiar dacă era rănit, tot și-a ajutat sora să se ascundă de câine.

„Dacă ar fi fost să moară cineva, m-am gândit că ar fi trebuit să fiu eu acela”, a spus băiețelul, potrivit mătușii lui, Nikki Walker.

Bridger Walker a primit îngrijiri medicale, iar acum se recuperează acasă. Actul eroic al acestuia a devenit viral și a adunat 200 de mii de aprecieri și 11 mii de comentarii.

După câteva zile, mătușa Nikki Walker l-a vizitat pe micuț și a mărturisit că acesta se simte mult mai bine.

„Rănile sale se vindecă! Se simțea bine, iar personalitatea lui minunată este intactă. Nu poate zâmbi foarte larg încă, însă era bucuros să audă mesajele frumoase pe care i le-ați transmis”, a afirmat aceasta în mediul online.
În ceea ce privește câinele și stăpânii acestuia, Nikki Walker spune că nu este supărată pentru că oamenii au un suflet bun.

„Aș vrea să menționez că stăpânii câinelui sunt oameni cu adevărat grozavi care au fost extrem de blânzi cu Bridger și familia lui. Nu avem nicio formă de resentimente. Ba chiar ne-am apropriat și mai mult din pricina acestui incident”, a mai menționat femeia.

Mai multe celebrități au rămas impresionate de gestul copilului
Și actorul Mark Ruffalo a rămas impresionant de curajul de care a putut să dea dovadă un copil de doar șase ani.

„Adevăratul curaj nu înseamnă să-i domini pe ceilalți sau să te implici în conflicte pentru a demonstra cât de dur ești. Curajul real înseamnă să știi când să iei decizia corectă și să o iei deși ai putea avea de suferit”, a comentat actorul.

Și actori precum Tony Stark și Chris Evans au rămas impresionați de eroismul copilului.

sursa