Actualitate

Un preot și-a pus capăt zilelor la 40 de ani

Preotul din satul Grindeni, comuna Ostroveni, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit sâmbătă dimineața spânzurat în curtea locuinței sale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cătălin Dochia, bărbatul a lăsat un bilet de adio în care spune că îi pare rău pentru gestul făcut.

A fost găsit spânzurat în curtea locuinței. Sâmbătă dimineața, a fost văzut de un cetățean atârnând într-un nuc și a sunat la 112, a fost anunțată Poliția, care a constatat decesul. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Bechet și s-a deschis dosar penal în baza articolul 192 Cod penal – ucidere din culpă, sinucidere. Nu sunt suspiciuni„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Olteniei, preotul avea un comportament normal, era un părinte bun și nu a dat semne că ar avea nevoie de sprijin.

Este o situație mai mult decât regretabilă și ne rugăm pentru familia părintelui să îi ajute Dumnezeu să depășească momentul acesta greu din viața lor. Părintele avea un comportament normal, era un părinte bun și nu a dat semne că ar avea nevoie de sprijin, avea duhovnic, se spovedea”, a declarat, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Olteniei, Ioniță Apostolache.
El a precizat că la înmormântarea preotului care s-a sinucis nu se vor împlini rânduielile creștinești, pentru că se aplică regula generală în astfel de cazuri.

Preotul avea doi copii.