Social

Un timișorean, arestat preventiv după ce ar fi determinat trei fete, cu vârste între 6-14 ani, să se filmeze în ipostaze cu caracter sexual

Un bărbat din Timișoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi determinat trei fetițe, între care cea mai mică are doar șase ani, să se filmeze în ipostaze cu caracter sexual explicit.
Polițiștii clujeni, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au făcut, în aprilie, o percheziție la domiciliul unui bărbat din Timișoara, bănuit de trafic de minori și pornografie infantilă.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2013 – 2015, bărbatul în vârstă de 49 de ani ar fi racolat prin intermediul unor adrese de poștă electronică și aplicații de internet trei fete, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, pe care le-ar fi determinat, în mod repetat, să facă fotografii și videoclipuri cu caracter sexual explicit.

În urma percheziției, au fost ridicate mai multe sisteme informatice, pe care au fost descoperite, stocate, mai multe fotografii și peste 300 de filme cu fetele în cauză.

Bărbatul a fost dus joi la sediul DIICOT Cluj și ulterior prezentat Tribunalului Cluj, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

În cauză continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.