Actualitate

Un TIR s-a răsturnat peste o locuință de pe DN15B

Un accident deosebit de grav a avut loc duminică după-amiază în județul Neamț. Un TIR s-a răsturnat în curtea unei case, în localitatea Vânători Neamţ, pe Drumul Naţional 15B.
În TIR-ul răsturnat se aflau șoferul și o pasageră din dreapta. Duminică, 26 februarie, în jurul orei 13.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident, cauza lui fiind neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, ninsoare şi carosabil acoperit.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Bihor, conducea un autocamion pe Drumul Naţional 15B, în localitatea Vânători Neamţ ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în afara părţii carosabile“, a transmis Poliţia Neamţ.
TIR-ul s-a răsturnat și a distrus un gard, iar ulterior a ajuns în curtea unei gospodării. A fost la doar un pas să intre în casa unor oameni.

Conducătorul auto şi o femeie de 33 de ani au suferit doar leziuni minore în timpul accidentului. Medicii au ajuns la fața locului și le-au acordat îngrijiri medicale, dar au refuzat să fie transportați la spital.

sursa