Politica

USR-PLUS ameninţă cu altă moţiune: „PSD îi ține spatele premierului Cîțu în mod rușinos”

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, spune că formațiunea va depune o nouă moțiune de cenzură la adresa premierului Florin Cîțu, dacă CCR decide că actuala moțiune care a fost depusă în Parlament a încălcat legea.
Purtătorul de cuvânt al USR-PLUS Ionuț Moșteanu îi solicită explicații lui Florin Cîțu pentru Congresul PNL unde au participat 5000 de oameni, în condițiile în care numărul infectărilor cu COVID au explodat în ultima perioadă și s-au impus restricții în acest context. „Aici e vorbă de dublă măsură și trebuie să avem niște răspunsuri noi, ca reprezentanți ai românilor. Să știe toată lumea. Românii trebuie să știe”, a spus Ionuț Moșteanu.

Faptele sunt astea. De trei săptămâni de când USR-PLUS a depus moțiunea, PSD îi ține spatele premierului Cîțu în mod rușinos. Mai lipsește o oficializare la vot. Degeaba lansează zvonuri în spațiul public. Ne reașezăm la masă cu PNL doar după ce auzim o nouă propunere de premier din PNL. Dacă CCR decide că nu se poate vota moțiunea, depunem alta”, a declarat Ionuț Moșteanu.

sursa