Politica

Vedeta Carmen Brumă a ajuns la spital

Vedeta Carmen Brumă a ajuns la spitalAm fi putut să jurăm că picioarele lungi şi subţiri ale lui Carmen Brumă nu au imperfecţiuni, dar vedeta a demonstrat contrariul.

Zilele trecute, ea s-a lăsat pe mâna medicilor pentru o intervenţie chirurgicală ce o va ţine o lună departe de antrenamentele sportive.

De altfel, tocmai absenţa ei de la Maratonul Internaţional Bucureşti, unde a alergat în ultimii ani, a făcut-o pe vedetă să dezvăluie că a suferit o operaţie.

Carmen Brumă va absenta motivat anul acesta de la maraton. Iubita lui Mircea Badea ne-a obişnuit în ultimii ani cu rezultate bune, dar de data aceasta blonda va fi nevoită să privească evenimentul de pe margine.

Carmen Brumă s-a operat de varice şi a explicat că a trecut cu bine de intervenţie.

A fost o operaţie programată pe care trebuia să o fac. Varicele au apărut imediat după sarcină, dar Carmen nu a vrut să lase lucrurile să avanseze sau să se complice. A luat totul din pripă. Datorită faptului că face sport constant ele nu au avansat foarte tare„, au povestit surse din anturajul vedetei.

Carmen Brumă a primit mesaje de încurajare după ce a publicat pe conturile ei de socializare imagini cu piciorul bandajat. Vedeta a anunţat că va reveni la alergat în aproximativ o lună.

Romaniatv.net