Sport

VESTE SOC! Lovitura de gratie pentru Simona Halep, statul a respins-o!

Tenismena, Simona Halep a primit o veste rea din partea statului, acestia i-au respins cererea, relateaza www.wowbiz.ro.

Sportiva se chinue de un timp sa obtina o autorizatie pentru a-si construi un imobil pe cinci niveluri, dar vecini au fost contra acestul lucru, deoarece nu vor mai avea soare.

ateva luni mai tarziu, vecinii Simonei Halep s-au prezentat la primarie si si-au aratat nemultumirea fata de proiectul sportivei. Comisia pentru urbanism a amanat luarea unei decizii de modificare a PUZ zonal pana in decembrie, cand subiectul a fost din nou luat in discutie.

 

 

Pe 22 decembrie 2016, Comisia tehnica de urbanism a respins cererea Simonei Halep, sau mai precis – l-a retrimis arhitectilor care se ocupa de proiectul sportivei. In adresa primariei se arata ca „amplasarea cladirilor destinate locuintelor trebuie sa asigure insorirea acestira pe o durata de 1 ½ ore la solstitiul de iarna a incaperilor de locuit” si „in cazul in care proiectul de amplasare a cladirilor evidentiaza ca distanta dintre cladirile invecinate este mai mica sau cel putin egala cu inaltimea celei mai inalte, se va intocmi un studiu de insorire, care sa confirme prevederea de la alin 1″.