Sport

Vestea extraordinara! Toti fanii sunt fericiti, anuntul pe care il aştepta toţi fanii a venit! “Michael Schumacher nu mai este în comă”

Vestea extraordinara care a primit-o toti fanii a bucurat pe toata lumea, un doctor specialist in ce tine de coma, a venit cu anuntul bomba: „Michael Schumacher nu se mai află în comă! Totuşi, expertul a precizat că sunt şanse tot mai mici pentru ca fostul campioan al Formulei 1 să se recupereze”, relateaza spynews.ro.

“Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este de multă vreme în comă.

Coma durează câteva zile sau câteva săptămâni.

Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt.

Creierul îşi poate reveni chiar şi după un an sau mai mult, dar evoluţia este foarte lentă, iar preţul este o imensă muncă pentru reabilitare.

În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atât de afectat încât recuperarea intelectuală este puţin probabilă.

Timpul este împotriva noastră”, a declarat Steven Laureys, director de cercetare la National Fund for Scientific Research, o institutie de cercetare din Belgia care este finanţată de stat.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher (49 de ani) a suferit un accident teribil la schi, în Alpii francezi, în urma căruia a suferit răni grave în zona capului şi a intrat în comă.