Social

Vezi ce înseamna cand visezi ciocolata

Ciocolata tinde să aibă conotații pozitive, deci visele cu și despre ciocolată pot reprezenta bucuria, relaxarea și dragostea.
Dacă în visul tău mănânci ciocolată, înseamnă că tânjești la mai multă relaxare.

Poate fi vorba despre ceva simplu, precum să te uiți la un film sau chiar să îți dorești să mănânci și tu o ciocolată sau poate vrei să pleci într-un concediu, dar permite-ți să-ți dai seama ce vrei cu adevărat ca să știi ce ai de făcut în continuare.

Dacă mâncai ciocolată albă înseamnă că îți negi ceva și că te mulțumești cu mai puțin decât meriți de fapt.

Gândește-te la viața ta și în special la partenerul tău de viață, dacă îl iubești și este ceea ce-ți dorești, dacă locuiești în cartierul preferat, dacă ai jobul visat și dacă ceva nu corespunde dorințelor tale, atunci este momentul să-ți iei viața în mâini.

Dacă în vis primești cadou o ciocolată, înseamnă că te gândești constant la dragoste.

Poate că în viața ta a apărut cineva nou, pe care ai putea învăța să-l iubești sau poate că ești în sfârșit pregătită să-ți oferi dragostea cuiva care să-ți răspundă cu aceeași monedă.

Pe de altă parte, poate simți că prietenii sau cei dragi nu îți ofer atenția pe care o meriți și trebuie să îi tragi de mânecă.

Dacă ai visat pe altcineva mâncând ciocolată înseamnă că în realitate cineva stă în calea fericirii tale și își atribuie meritele tale sau ceva ce ar fi de fapt al tău.

Dacă tu ești cea care a mâncat prea multă ciocolată, înseamnă că faci niște excese în viața ta și nu neapărat alimentare, dar acum este momentul să iei o pauză și să-ți asumi responsabilitatea pentru faptele tale.

Dacă cineva ți-a oferit ciocolată și tu ai refuzat, atunci îți refuzi singură ceea ce-ți dorești cu adevărat în viață și nu mai poți învinovăți pe nimeni pentru că nu ți-ai realizat visele.

O altă interpretare a viselor din această categorie este că ai tendința să te implici în tot felul de proiecte pe termen scurt, fără să iei în considerare viitorul pe termen lung, de aceea trebuie să te gândești mai mult la consecințele deciziilor pe care le iei.

Feminis.ro