Showbiz

Vica Blochina, Lifting Mamar cu Sprijinul Biancăi Drăgușanu

După ce a slăbit 10 kilograme și a suferit o intervenție la stomac, Vica Blochina se pregătește acum pentru un lifting mamar. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă va fi însoțită la clinică de prietena sa, Bianca Drăgușanu, care îi va oferi sprijinul necesar în acest moment scrie romaniatv.net

Vica Blochina, cunoscută pentru aparițiile sale televizate și pentru participarea la Survivor, a dezvăluit că va fi supusă unui lifting mamar la medicul estetician Auday Al-Ahmad. După pierderea în greutate și intervenția la stomac, vedeta își dorește să-și reconstruiască sânii și să aibă o formă mai fermă.

„Mă operez marți la medicul estetician Auday Al-Ahmad. Eu am slăbit foarte mult de la operația aceea la stomac, pe care am avut-o și trebuie să-mi ridice sânii. Practic îmi face o reconstrucție la sâni. Pentru că a trecut un an de zile de la operație și eu vreau să arăt țiplă tot timpul! Mie nu îmi place să atârne nimic, pe nicăieri. Mă duc și la sală, dar trebuie să fac aceste intervenții”, a declarat Vica Blochina.

Această intervenție marchează un nou pas în transformarea fizică a vedetei, iar sprijinul prietenei sale, Bianca Drăgușanu, este de neprețuit în acest proces. Bianca va fi alături de Vica la clinică, oferindu-i susținerea și încurajările necesare pentru a trece cu bine prin operație.

Vica Blochina a apelat anterior la mai multe intervenții estetice la același medic estetician, inclusiv tratamente cu acid hialuronic și botox pentru estomparea ridurilor și pentru volumizarea pomeților și a buzelor. Costurile pentru aceste proceduri estetice au fost de aproximativ 2.500 de euro, iar rezultatele au fost imediate și de durată, contribuind la un aspect întinerit al chipului său. Este de menționat că aceste intervenții sunt considerate minim-invazive, fără a implica un bisturiu chirurgical.