Showbiz

Bianca Drăgușanu Recunoaște Exagerarea cu Acidul Hialuronic

Vedeta Bianca Drăgușanu a recunoscut deschis că a exagerat cu intervențiile de acid hialuronic și a decis să își revină la forma naturală a buzelor, topind tot ce își injectase anterior. Deși a lăudat medicul estetician cu care a colaborat, ea și-a asumat vina pentru alegerile sale exagerate scrie tabuhighlife.ro

Într-un mesaj online, Bianca a explicat că nu medicul este de vină pentru aspectul neobișnuit al buzelor ei, ci ea însăși pentru insistența cu care a solicitat injecții exagerate.

Drăgușanu a menționat că forma buzelor sale nu era nici frumoasă, nici normală, dar la un moment dat reprezenta ceea ce își dorea. Cu toate acestea, chiar și după ce a decis să își topească buzele, vedeta a recidivat, insistând în continuare pentru mai multe proceduri estetice.

Bianca a subliniat că medicul estetician a fost primul care a sugerat topirea acidului hialuronic din buzele ei, dar ea a continuat să ceară reinjecții, afectând astfel rezultatul final.

Ea a menționat că a realizat că trebuie să revină la normalitate și a găsit o nouă echipă de medici specializați în liftinguri faciale, pe care îi admiră pentru abordarea lor.

În concluzie, Bianca Drăgușanu și-a asumat responsabilitatea pentru aspectul nedorit al buzelor sale, dar se arată hotărâtă să facă alegeri mai echilibrate în viitorul apropiat, sub atenta îndrumare a noii echipe de specialiști.