Sanatate

Ce efect are acidul hialuronic asupra buzelor

Ca și alte tipuri de tratamente și intervenții estetice, injecțiile cu acid hialuronic sunt utilizate destul de des de chirurgii esteticieni, de cele mai multe ori, pentru a obține volumul mult dorit al buzelor.

Injectarea cu acid hialuronic oferă buze mai pline și le poate îmbunătăți aspectul adăugând – formă, structură sau volum.
Tehnica de mărire a buzelor poate fi efectuată rapid în cabinetul medicului estetician. Înainte de injecții, se poate aplica un agent de amorțire local pentru a diminua disconfortul. Uneori, înainte de tratament, pot fi administrate injecții cu blocuri nervoase pentru a amorți complet buzele. Acest lucru este similar cu injecțiile anestezice pe care le faci la dentist
Efectul de volumizare la nivelul buzelor ține, în primul rând, de cantitatea pe care o injectăm. Zona buzelor fiind una extrem de mobilă, important ar fi să începem cu cantități mici și să le creștem treptat pentru a obține niște buze pline, dar în același timp cu un efect natural.

Buzele sunt o zonă delicată din punct de vedere anatomic pentru că nu există un spațiu gol în care noi punem acid hialuronic, îl umplem, îl nivelăm și îl lăsăm acolo. Acidul hialuronic își face loc odată cu mișcările naturale, de mâncat, de vorbire, între mușchi și mucoasă și se integrează în interiorul buzelor.

De asta se recomandă injectări în cantități mici, la intervale scurte de timp, tocmai pentru a menține forma naturală a buzelor, să arate bine”, a explicat dr. Daniela Diveică

sursa