Politica

Victor Ponta: „Dacă lumea e nemulţumită că plouă, AUR va fi împotriva ploii”

Victor Ponta a fost prezent duminică seara în studioul România TV, unde a comentat principalele evenimente politico-sociale ale momentului.
Victor Ponta a comentat la România TV intrarea PSD la guvernare. „Din decembrie anul trecut nu se putea să guvernezi fără PSD. Încăpăţânarea asta de un an de zile a lui Klaus Iohanis ne-a costat foarte mult, inclusiv vieţi omeneşti. E un lucru bun că PSD intră la guvernare. Aud că PNL e nemulţumit că nu are multe ministere. Păi au atâtea câte voturi au primit. La Externe, Bogdan Aurescu e bun”, a spus fostul premier Ponta. „Eu cred că varianta corectă era ca PSD-ul să aibă premier”, a mai completat el.

Totuşi el are o părere bună despre Nicolae Ciucă. „Domnul Ciucă e un om serios. Este mai bun de o mie de ori decât Orban”.
Spre deosebire de alţi lideri politici, fostul premier are o viziune proprie cu privire la partidul AUR şi ascensiunea sa, considerând că se mulează ideologic pe tendinţa populară.

Eu nu ştiu dacă AUR e împotriva vaccinării dar a prins foarte bine, că lumea e nemulţumită. Dacă lumea e nemulţumită că plouă, AUR va fi împotriva ploii„, a spus Ponta