Politica

Victor Ponta,-„Stiam ca DNA falsifică probe, dar nu puteam demonstra”

Fostul premier a făcut noi,dezvăluiri, legate de scandalul de la DNA Ploieşti.Victor Ponta a declarat, cum ar fi încercat procurorii DNA să producă denunțuri împotriva sa, în urmă cu aproape trei ani Scrie romaniatv.net.

Ştiam ca se falsifica probe la DNA Ploieşti, dar nu puteam demonstra în public. Faptul ca s-a dovedit este important, dar e important si ca nu se întâmpla nimic. Degeaba sunt probe şi se arata probe, în altă ţara ieşea un scandal, şi pe vremea lui Ceauşescu se intampla ceva, la noi se falsifica probe. Eu ştiam aşa. Tocmai s-a dovedit si nu se aplica legea, atmosfera va fi mai rea, nu mai bună. Eu am experiente multe, dincolo de ce am citit„, a declarat Victor Ponta.

Fostul premier a vorbit despre dosarele care i s-au făcut pe parcursul anilor, dar și despre încercările procurorului „Portocală” de a „fabrica dovezi”, accentuând legătura care există cu Laura Codruța Kovesi.

Procurorului șef al DNA urma să i se termine mandatul în 2016, iar, pentru a fi renumită în funcție, Ponta susține că el trebuia să fie înlăturat.
Stiu oameni care au fost scoși din arest și carora li s-a spus să scrie ceva de Ponta ca sa scape. Nu unul, vă aduc 5 oameni. Se întâmpla în 2015, când trebuia să-mi dau demisia. Li s-a spus: Scrie ceva și scapi. A obținut demisia mea. Și e așa bine în România acum, după ce mi-am dat demisia? Cam toate acestea s-au întamplat și la DNA central, și la DNA Ploiești„, a spus fostul premier.

Am fost la domnul Iohannis, să îl întreb dacă există o problemă cu mine„, a afirmat politicianul, explicând că a încercat să vadă ce problemă există cu persoana sa.

Dosarele mele au fost făcute pentru ca Laura Codruța Kovesi sa fie numita din nou în funcție la DNA, în 2016„, a afirmat fostul premier.

Ponta a explicat că el a plecat din funcție exact la momentul potrivit pentru ca această numire să se întâmple, urmând „dezastrul guvernului Cioloș„.
Adaugand un com pe pagina sa de Facebook, ca raspuns la un com primit la o postare, Victor Ponta dezvăluia recent ca actualul lider al PSD facea presiuni pentru schimbarea lui Daniel Morar si numirea Codruței Kovesi, despre care Dragnea spune ca „este „prietena lui” si il ajuta„.

În  Februarie 2015 am fost in vizita oficiala in SUA acolo am fost primit cu garda de onoare la Pentagon si am fost chiar  in biroul Directorului CIA  ca sa vorbim despre atributiile Romaniei in Parteneriatul Strategic si despre “statul de drept” din Romania – intre timp cei de la DNA Ploiesti  fabricau probe false, se instigau martori mincinosi si se pregatea perchezitionarea mamei si surorii mele ca si arestarea cumnatului meu!

Daca  dupa inscenarea de la Ploiesti  nu mi-am dat DEMISIA s-a trecut la planul doi Lovirea Guvernului, la care procurorul Uncheselu a inventat la Bucuresti un alt dosar pentru anumite fapte din 2007-2008 ( eram deja in 2015) falsificand documente si santajand martorii din dosar sa minta ceva despre mine!

Cine poate legal sa faca actiuni  este  Ministrul Justitiei  dar sigur nu va face nimic pentru ca nu il lasa seful lui Liviu Dragnea care isi continua “blatul” cu Sistemul sperand ca el scapa! Si Parlamentul dominat de Dragnea se va multumi sa dea din gura si atat!

Nici de la domnul Procuror General Augustin Lazar nu am mari asteptarii,deoarece  ca a ajuns in functie prin inscenarea unui dosar predecesorului sau Tiberiu Nitu.

Sper doar ca CSM sa faca ceva pentru onoarea si prestigiul miilor de magistrati corecti care nu au nicio legatura cu aceste abuzuri ingrozitoare / si am incredere ca judecatorii vor face dreptate ( insa dupa ani de umilinte si pierderi ireparabile)!„, a mai precizat Victor Ponta.