Social

Vieți anterioare: Calculează în a câta viață ești reîncarnat

Credem sau nu, în reîncarnare, ne-am întrebat cu toții ce este și cum este posibil un astfel de fenomen? Subconștientul este cheia problemei. El incorporează toate amintirile, trăirile, sentimentele pe care le-am avut într-o viață anterioară.

Odată cu reîncarnarea, se naște un corp și un creier nou. Subconștientul este incorporat în noul corp, pregătit pentru o altă existență fizică. Corpul și mintea reprezintă circuitele exterioare ale existenței. Subconștientul este asemuit cu hard-diskul unui calculator, care asigură funcționarea acestuia.

Reamintirea vieților trecute este asemănătoare căutării pe discul de programe al conștientului. Subconștientul lucrează ca un mecanism de filtrare unic. El ne permite să ne aducem aminte informațiile care ne sunt necesare în actuala viață.

Astfel ies la suprafaţă amintiri, senzații identice, evenimente similare. Evenimentele importante din viețile anterioare sunt reamintite mai ușor, cu mai multă precizie. Dacă amintirile vieților trecute afectează în mod direct un anumit aspect al vieții noastre emoționale, ele pot erupe cu putere la suprafață într-o manieră dramatică.

Amintirile îți vor prezenta imagini și scene ale vieții trecute și vei încerca emoțiile asociate cu aceste evenimente. Când începi să ai acces la amintirile din viețile trecute, de cele mai multe ori, primele care ies la iveală sunt emoțiile și mai târziu, evenimentele. Uneori apar doar fragmente de amintiri, este vorba despre flash-uri.

Omul se naște o singură dată, dar nu moare niciodată.

Cindy Myers a făcut studii aprofundate, timp de 21 de ani, pe un eșantion format din 10000 de persoane. El a ajuns la următoarele concluzii. În primul rând, el a calculat la a câta reîncarnare se află subiectul.

A câta reîncarnare?
O persoană născută în 26.07.1988 va fi la a patra reîncarnare.

26+7+88, ultimele cifre ale anului de naștere, =121
1+2+1=4

Prima viață
Ai un suflețel tinerel și puțină experiență de viață din care poți învăța ceva. Deseori faci greșeli fundamentate. Ești atras de noutate. Ești curios din fire, infantil, egoist. Mulți dintre cei care trăiesc la prima lor viață sunt atei, nu cred nici măcar în existența unei lumi de apoi. Ca să reușești în viață, trebuie să nu te limitezi la propriul tău univers, să fii plin de inițiative și curaj. De asemenea, se cuvine să fii mai apropiat de Dumnezeu și de oameni. Să stabilești cât mai multe relații sociale și să încerci să judeci lucrurile înante de a lua o hotărâre.

A doua viață
Cei care trăiesc a doua viață, sunt mai mult orientați spre societate, spre îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur. Pentru ei, existența este de neconceput în afara comunicării și a contactelor cu societatea. Acești oameni sunt de obicei foarte credincioși. Ca să reușească în viață, ei trebuie să prețuiască familia, prietenii, părinții și partenerii de cuplu. De asemenea, trebuie să dea dovadă de răbdare, să-i aprecieze și să-i iubească pe cei din jur.

A treia viață
Ești foarte atent la ceea ce se petrece în jurul tău și ții foarte mult la tradiții. Se zice că cei care sunt la a treia lor viață au o situație materială bună și sunt foarte atașați de comunitatea unde au copilărit și au crescut și s-au realizat. Nu-ți place noutatea și stai departe de aventurile de la care nu știi la ce să te aștepți. Crezi în Dumnezeu, dar nu-l idolatrizezi. Tinzi să fii un partener de cuplu exemplar, un prieten fidel, un familist în toată regula. Ca să reușească în viață, trebuie să abă mai multă încredere în forțele proprii.

A patra viață
Cei aflați la a 5-a viață sunt foarte imprevizibili. Existența lor se bazează pe scopurile pe care ei și le-au propus. Au tendințe de a fi precauți, pun lucrurile la îndoială și le cercetează până descoperă ceea ce și-au pus în gând să afle. Sufletește o duc bine, tind să-și găsească sufletul pereche și să formeze un cuplu cu acesta, trăind liniștiți până la adânci bătrâneţi. Despre acești oameni se crede că au parteneri predestinați dintr-o viață anterioară. De obicei, au parte de relații de durată. Ca să reușească în viață, trebuiesă fie mai curajoși și să meargă la risc.

în a câta viață ești reîncarnat
A cincea viață
Cei aflați la a 5-a viață au o listă uriașă de planuri mărețe. Norocul este de partea lor, dar nu și norocul la bani, întrucât aceștia îi câştiga de obicei prin efort fie grație firii lor creative. Cred în viața de apoi, iar la capitolul relații umane nu se prea descurcă. Sunt instabili în plan amoros, schimbă des partenerii de cuplu. E posibil să rămână burlaci toată viața sau o perioadă îndelungată să trăiască în singurătate. Își trăiesc viața din plin și se bucură de tot ce le oferă ea. Ca să reușească în viață, trebuie să nu dea dovadă de egoism.

A șasea viață
Persoanele aflate la a 6-a viață sunt orientate spre cunoașterea propriului corp. Mulți se nasc cu probleme de sănătate și realizează că bună funcționare a organismului depinde în mare parte și de mediul în care acesta își desfășoară existența. Dacă vor înțelege universul, vor fi capabili de fapte mărețe. De asemenea, pot aduna averi colosale. Aceste persoane se gândesc des la bunăstare materială și sunt foarte atașați de familie. Vor reuși în viață dacă vor face un echilibru între munc și relații personale și se vor centra mai puțin pe nevoile materialiste.

A șaptea viață
Aceasta e o viață plină de provocări. Deseori cei aflați la a șaptea viață sunt dependenți vizavi de societate, simt mereu nevoia să dialogheze cu cei din jur. De asemenea, aceste persoane sunt cele mai predispuse la sinucidere. În cea de-a 7-a viață plătim pentru toate greșelile noastre din viețile anterioare.

A opta viață
Persoanele aflate la a 8-a viață, duc un trai confortabil și plăcut. Aceștia pot schimba lumea în bine, sunt orientați spre acumularea de averi și mai puțin spre închegarea relațiilor personale. Ei vor să ajute lumea întreagă, să promoveze dragostea, pacea, să facă schimbări majore în plan mondial. Nu se lasă ușor manipulați.

A noua viață
La a 9-a viață ești foarte fericit, dar lumea vede exact contrariul. Dumnezeu este aproape și te îndrumă în toate. La a 9-a viață, nu ești răuvoitor, nu faci fapte rele, nu vrei răul nimănui, nu faci nici o greșeală. Dacă, însă faci ceva necinstit, ești pedepsit. Dumnezeu te obligă să te comporți așa cum se cuvine. De ce ? pentru că e ultima ta viață și trebuie să pleci de pe pământ fără prea mari păcate. La a 9-a viață nu ai noroc în bani, ești mai mereu victima unei maladii cronice. Nu te simți confortabil în pielea ta și ai mereu impresia că duci o povară în spate.

sursa