Auto

Volvo S90 Recharge T8 o limuzină super solidă

Volvo S90 Recharge T8 Primul test: o limuzină super solidă

Este oarecum jenant să ne gândim la ceva mai mult de un deceniu în urmă, când mulți dintre noi au pus la îndoială soarta Volvo după ce Ford a vândut marca suedeză conglomeratului chinez Geely.

Dar, de ani de zile, suntem mari fani ai gamei moderne de SUV-uri, vagoane și berline elegante, aerisite și confortabile de la Volvo . Și când vorbim despre acesta din urmă, modelul S90 este locul unde se află.

Am sărit într-o inscripție Volvo S90 Recharge T8 2021, versiunea hibridă plug-in a crucișătorului executiv, pentru un test drive după ce Volvo a executat un upgrade de ciclism mediu anul acesta. (S90 a fost pus în vânzare inițial pentru anul model 2017 și l-am lăudat din salt .)

Volvo a oferit de ceva timp modelul S90 sub formă hibridă plug-in. Propulsia constă dintr-un motor I-4 de 2,0 litri supraalimentat și turbo, care produce 313 cai putere și cuplu de 295 lb-ft, combinat cu un motor electric spate de 87 CP și 177 lb-ft. Nu numai că motorul din spate oferă modelului S90 capacitatea sa de tracțiune integrală și gama (limitată) de energie electrică (mult mai mult la acest moment într-o clipă), echipa motorului cu motor pe benzină pentru a produce ieșiri maxime totale revendicate de 400 CP și 472 lb-ft (ceea ce vom conveni că ar putea fi posibil la treptele inferioare).
sursa