Social

Zodii lovite de noroc

Patru zodii se vor îmbogăți în următoarele trei luni. Buzunarele lor vor fi pline și se vor bucura de lux și opulență.
Patru zodii din cele 12 ale horoscopului se vor bucura de lux și opulență și își vor permite lucruri la care până acum doar au visat.
Berbec

Berbecii vor fi luați prin surprindere de ceea ce urmează să li se întâmple. Lucrurile vor merge din ce în ce mai bine din punct de vedere financiar în următoarele trei luni și se vor bucura de o grămadă de bani.

Odată cu prosperitatea financiară, pretențiile Berbecilor vor crește și ele. Vor călători în destinații la care tânjeau de mult și se vor răsfăța cu cele mai bune și scumpe băuturi și mâncăruri.

În jurul lor vor apărea persoane invidioase, care au ca scop obținerea unor benefici. Trebuie să fie atenți la cei din jur.
Taur

Taurii își vor trăi viața din plin. Tot ce-și doreau până acum se va îndeplini. Fie vor primi un salariu mai mare, fie vor intra în domeniul afacerilor, cert este că își vor permite să își cumpere o nouă locuință.

Ar putea chiar să-și cumpere mașina la care visau de mult, după ce buzunarele lor se vor umple de bani. Vor merge în vacanțe scumpe și se vor caza în cele mai renumite locații din lume. În cazul lor nu e vorba de noroc, ci de roadele muncii lor.

Pești

Peștii vor avea și ei parte de un buget mărit. Pe lângă lux și opulență, nativii acestei zodii vor pune ceva și la saltea. Nu se lasă atrași de lucrurile nefolositoare, ci vor investi banii într-o afacere proprie.

Pentru că își doresc să facă performanță într-un anumit domeniu, vor investi foarte mult în cursuri de perfecționare. Viața lor se schimbă radical, dar și perspectiva lor asupra acesteia.
Vărsător

Vărsătorii au și ei parte de noroc pe plan financiar. Toate economiile lor par o adevărată avere. Totuși, e bine să fie chibzuiți în continuare și să folosească banii cu cap. Vor călători mai mult ca până acum și se vor răsfăța cu cele mai scumpe lucruri. Trebuie să fie recunoscători pentru ceea ce au, mai ales dacă până acum lucrurile au stat rău din acest punct de vedere.

sursa