Actualitate

A lăsat mănăstirea și acum se dezbracă în fața camerelor. Câți bani face la 28 de ani

A lăsat mănăstirea și acum se dezbracă în fața camerelor. Câți bani face la 28 de aniAre 28 de ani și opt ani a stat la o mănăstire pentru a deveni călugăriță. Însă viața ei a luat-o pe un drum, total opus.

Yudy Pineda a fost credincioasă de mică.

Timp de opt ani, columbianca în vârstă de 28 de ani a fost la o mănăstire din Uraba, pentru a-și urma vocația de călugăriță.

Am fost la o școală care era vizitată de măicuțe și mi-a plăcut atât de mult ce am văzut că mi-am dorit să urmeaz și eu această cale”, a povestit tânăra columbiancă.

Avea 10 ani când a intrat la mănăstire, iar la 18 ani viața ei s-a schimbat radical.

S-a îndrăgostit de un profesor care preda religie copiilor.

Acela a fost momentul în care și-a dat seama că viața la mănăstire nu este pentru ea.

Yudi s-a mutat ulterior în Medelin, unde a cunoscut un bărbat pe nume Juan Bustos, care a inițiat-o într-o altă lume. A învățat-o să se dezbrace în fața camerelor pe web.

La început când am făcut asta m-am simțit groaznic, dar acum nu mă mai simt așa. Continui să merg la biserică, la slujbe și să mă confesez, dat fiind că toată ziua am de-a face cu goliciunea, masturbarea, pornografia. Nu consider că fac nimic rău, pentru niciun bărbat nu mă atinge”, a afirmat columbianca. Yudi Pineda câștigă 2.500 de dolari pentru 40 de ore de muncă timp de 15 zile pe lună.

Libertatea.ro