Actualitate

A MURIT. Andra avea doar 24 de ani! Tragedia care a zguduit azi Romania

A MURIT. Andra avea doar 24 de ani! Tragedia care a zguduit azi RomaniaAndra Mădularu, fiica unui fost rugbist din Constanța, a murit la numai 24 de ani. Tânăra ar fi suferit complicații din cauza unui cheag pe creier.
Andra era fiica fostului jucător de rugby de la Constructorul Constanța, Cici Mădularu. Studentă în anul al IV-lea, fata ar fi murit după ce i s-a făcut rău chiar în sala de examen
”Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii „Ovidius” anunţă trecerea în nefiinţă a studentei Andra Mădularu (24 de ani), anul IV la drept, membru activ ELSA” a anunțat instituția de învățământ.
Și colegii trec prin momente grele de când au aflat trista veste.
”În anii de liceu, într-o clasă formată aproape numai din fete (aparent) timide, tu erai întotdeauna cea a cărei voce se auzea prima. O să ne amintim mereu de tine cum ne spuneai „Hai, mânuțele în aer toată lumea!” și aduceai buna dispoziție în spatele clasei, unde mereu se întâmplau activitățile cele mai faine. O să ne amintim cum jucam mima și te bucurai când ghiceai și cum aveai întotdeauna lecția învățată la istorie. Nu o sa uit nici când îmi dădeai să copiez în pauze temele la mate, fizică și franceză. Acum ne-ai întristat sufletele… RIP, Andra”, a scris colega ei din liceu, Alexandra Nicoleta.

Cancan.ro