Actualitate

Despartirea saptamanii în showbiz

O ceartă între fotomodelul Gigi Hadid (22 de ani) și cântărețul Zayn Malik a dus la despărțirea săptămânii în showbiz. Relația lor s-a încheiat după doi ani și amândoi au confirmat ruptura.

Despărțirea care a zguduit Hollywood„, a scris site-ul bollboard.com, care speculează că relația celor două vedete ar fi avut de suferit de pe urma unui tatuaj al fostului cântăreț de la One Direction, cu numele fostei sale iubite, Perrie Edwards. Zayn Malik este afectat de această situație, mai ales că în ultima vreme circulau zvonuri despre intențiile sale de a se căsători cu modelul american.
Gigi și eu am avut o relația incredibil de semnificativă, plină de iubire și distractivă și am un mare respect și adorație pentru Gigi, ca femeie și ca prieten. Are un suflet incredibil. Le sunt recunoscător tuturor fanilor pentru că au respectat această decizie dificilă, precum și intimitatea noastră în aceste momente. Am fi vrut ca veștile să vină prima dată din partea noastră„, a scris Zayn Malik pe contul său de Twitter, după despărțirea de Gigi Hadid.

În adolescență, Gigi Hadid a făcut o scurtă pauză în activitatea de model, pentru a participa în preliminariile Jocurilor Olimpice din 2016 la volei.

Eram o călăreață redutabilă și jucam volei la o echipă de club. Am participat în calificările pentru Jocurile Olimpice la volei și am oprit modeling-ul pentru o perioadă. Am vrut să am o copilărie normală și să merg la liceu„, a povestit Gigi Hadid.

Digisport.ro