Actualitate

Accident – Două femei și-au pierdut viața, iar trei bărbați au ajuns la spital

O altă tragedie a avut loc pe șoselele din România. Două femei și-au pierdut viața într-un accident, iar trei bărbați au ajuns în stare gravă la spital.

Polițiștii continuă cercetările pentru a identifica care au fost circumstanțele în care s-a produs acest accident.
Luni după amiază a avut loc un accident cumplit în Dolj. În urma impactului două femei și-au pierdut viața, în timp ce trei bărbați au ajuns în stare gravă la spital. Totul s-a tras de la faptul că mașina s-a izbit violent de un copac.

Vehiculul era condus de unul dintre cei trei bărbați, acesta avea vârsta de 47 de ani, informează Știri de Olt. Conform primelor informații oferite de polițiști se pare că vehiculul a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de un copac aflat pe margine drumului.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat de 47 de ani, din comuna Cernătești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 606 C, din direcția Sopot către Cernătel, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un copac. În urma evenimentului rutier, două femei de 47 și 54 de ani, din comuna Cernătești, pasagere în autoturism au decedat, iar conducătorul auto și alți doi bărbați, de 20 și 59 de ani, tot pasageri, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, conform IPJ Dolj.

sursa