Actualitate

Două femei și un bărbat s-au aruncat în brațul Borcea

Descoperire tragică în Călărași, unde trei adulți s-au aruncat, vineri, în apele brațului Borcea al Dunării. Trupurile care pluteau în apă au fost văzute de trecători, care au alertat autoritățile.

Două femei, în vârstă de 47 și 77 de ani, au murit. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, se află în stare deosebit de gravă și medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Din primele informații, cei trei sunt oameni ai străzii. Din cei trei sinucigași, doi sunt soț și soție, iar cealaltă femeie este soacra.

Ei au mai avut o tentativă de sinucidere în 2017, când au fost salvați de un polițist. Sinucigașii s-ar afla în evidența DGASPC Călărăși cu probleme psihice.

Potrivit g4media, înainte de a intra în apă, cele 3 persoane au consumat o substanță necunoscută dintr-o sticlă, iar în cursul anului 2017, cele 3 persoane au mai avut o tentativă de suicid prin aceeași metodă.

În urmă cu trei ani au fost daţi afară din locuinţele sociale pentru că nu şi-au plătit datoriile. În această perioadă, au fost nevoiţi să doarmă pe străzi, pe băncile din oraş, în frig şi ploaie