Actualitate

Accident grav în București: Trei adulți și doi copii au fost răniți

Un accident grav s-a prudus duminică în Capitală. O familie întreagă a ajuns la spital după ce o femeie nu a acordat prioritate şi a intrat cu maşina într-un alt autoturism. Trei adulţi şi doi copii sunt în stare extrem de gravă.

Accident în București: O șoferiță nu a acordat prioritate şi a intrat cu maşina într-un alt autoturism

Accidentul a avut loc pe șoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti.

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, trei autospeciale SMURD şi una de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

La sosirea echipajelor de salvare doi adulți au fost găsiți inconștienți și încarcerați. Copiii erau conștienți.

Cum s-a produs accidentul

Femeia care a provocat accidentul are 44 de ani şi se afla în maşină cu soţul şi cu cei doi copii, în momentul în care a vrut să facă un viraj fără să se asigure. Autoturismul în care se aflau cei patru s-a izbit însă violent de o altă maşină după care a ricoşat într-un copac de pe marginea drumului.
„Conducătorul unui autovehicul, femeie în vârsta de 44 de ani care se deplasa pe Şos. Gheorghe Ionescu Sisesti dinspre Şos. Bucureşti-Târgovişte către Str. Ion Ionescu de la Brad, în momentul în care a ajuns în dreptul Str. Câmpiniţa, a efectuat virajul la stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula din sensul opus de mers. În urma impactului, unul dintre cele două autovehicule a ricoşat într-un copac”, au precizat reprezentanții Brigăzii Rutiere București.

Cei doi copii au fost transportaţi la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, în stare gravă. Părinţii sunt şi ei în stare extrem de gravă.

Traficul în zonă a fost restricţionat, iar şoferii au aşteptat la coadă mai mult de două ore până să poată trece de locul unde s-a produs accidentul.

sursa