Actualitate

Accident grav în județul Mureș: Opt persoane rănite, trei în stare critică

Un grav accident rutier a avut loc joi seară în județul Mureș, implicând două camioane și un autoturism. În urma impactului, opt persoane au fost rănite, dintre care trei sunt în stare critică.

Detalii despre accident

Accidentul s-a produs în localitatea Ciba, comuna Crăciunești. Autoritățile au intervenit rapid, mobilizând mai multe echipaje de pompieri și paramedici pentru a asigura măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, descarcerare și acordare a primului ajutor calificat.

Pompierii militari din cadrul Departamentului Târgu Mureș au fost solicitați cu puțin timp în urmă să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descărcare și prim ajutor calificat în urma producerii unui accident rutier în localitatea Ciba, comuna Crăciunești. La fața locului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o autospecială de intervenție pentru accidente colective și calamități„, a transmis ISU Mureș.

Victimele accidentului

Conform primelor informații, accidentul a implicat două autocamioane și un autoturism, iar unele dintre victime au rămas încarcerate. Echipajele de intervenție au acționat prompt pentru a le elibera și a le oferi îngrijiri medicale de urgență.

Intervenția autorităților

Intervenția promptă a pompierilor și paramedicilor a fost esențială pentru a stabiliza situația și a asigura transportul rapid al victimelor la unitățile medicale. Autoritățile continuă să investigheze cauzele accidentului pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Accidentele rutiere de această gravitate subliniază importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unei intervenții rapide și eficiente din partea serviciilor de urgență.

Gândurile noastre se îndreaptă către cei răniți și familiile acestora în aceste momente dificile. Autoritățile vor continua să monitorizeze situația și să ofere sprijinul necesar victimelor și familiilor afectate.