Actualitate

Accident Grav la Scornicești

Sâmbătă seara, un incident grav a avut loc pe DN 65, în dreptul localității Scornicești, județul Olt, unde un autocar și un autocamion au fost implicate într-o coliziune față-spate scrie romaniatv.net

Deși din fericire nu au fost înregistrate victime în urma accidentului, autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție pentru a gestiona situația.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a emis un comunicat oficial, informând că accidentul a implicat un autocar de transport persoane și un autocamion. Desfășurarea impactului a avut loc în apropierea localității Scornicești.

Chiar dacă nu au fost raportate victime, autoritățile au decis să restricționeze circulația rutieră pe sensul de mers Slatina – Pitești, luând această măsură în cadrul Planului Roșu de Intervenție pentru a asigura o intervenție eficientă și sigură.

Echipele de intervenție au fost rapid mobilizate la fața locului pentru a evalua situația și a stabili măsurile necesare pentru gestionarea consecințelor coliziunii. Se recomandă conducătorilor auto să fie atenți la informațiile furnizate de autorități și să respecte restricțiile temporare impuse pe acest tronson de drum.