Actualitate

Accident groaznic la vama Nadlac

Accident ingrozitor la vama Nadlac, un autocar cu 17 persoane in acesta s-a izbit puternic de un TIR, cinci morti si 12 raniti grav, relateaza observator.tv.
Conform surselor al comunicatului MAE, printre acesti decedati, se afla si un roman.

„Şase cetăţeni români răniţi au fost transportaţi la unitățile sanitare din Szeged și Mako”, suţine MAE.

 

 

Potrivit reprezentanţilor DSU: 39 de persoane au fost implicate în accidentul produs în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de graniţa cu România.

Update ora 11:51  – Potrivit unui comunicat al Eurolines, „în dimineata zilei de 15 februarie 2017, in jurul orei 08:40, un autocar al companiei de transport Danvi Top Expeditii, inchiriat de compania Eurolines Romania, ce efectua cursa de linie regulata Hamburg-Bucuresti, a fost implicat intr-un accident rutier pe teritoriul Ungariei la o distanta de 2 km de Nadlac.

In autocar au fost 17 persoane, in urma lovituri, cei 12 pasageri au avut rani usoare, dar celelalti cinci au decedat pe loc.

Toti pasagerii au fost deja preluati de un autocar trimis de Eurolines Romania si se afla in drum catre destinatie.

Cauza accidentului s-a produs in urma a unor doua microbuze care stationau nesemnalizat pe banda a doua de mers, din aceasta cauza soferul  autocarului nu a avut vizibilitatea necesara, atat cat si din cauza vremii nefavorabile, incercarile soferului de a impiedica lovitura cu cele doua microbuze nu i-a reusit, iar impactul a fost puternic.

Eurolines Romania se afla in legatura cu pasagerii si familiie acestora.