Actualitate

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: Tânăr de 19 ani lovit de mașină pe trecerea de pietoni

În dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 7:30, un accident rutier a avut loc la intersecția străzilor Victoriei cu Valea Roșie din Baia Mare. Incidentul a implicat un tânăr în vârstă de aproximativ 19 ani, care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni scrie actualmm.ro

Potrivit primelor informații, tânărul a fost surprins și accidentat de către un șofer în timp ce traversa. La fața locului au intervenit rapid echipaje de urgență, inclusiv un echipaj de ambulanță al SAJ Maramureș și un echipaj de Poliție.

În acest moment, nu sunt disponibile detalii suplimentare cu privire la starea de sănătate a victimei sau la circumstanțele exacte ale accidentului. Echipajele de intervenție sunt active în zona incidentului pentru gestionarea situației și investigarea evenimentului rutier.

Vom furniza actualizări pe măsură ce informațiile devin disponibile. Este important ca șoferii să fie vigilenți și să respecte regulile de circulație, iar pe trecerile de pietoni să acorde prioritate pietonilor, contribuind astfel la prevenirea unor astfel de evenimente nefericite.