Actualitate

Accident violent: 5 victime, inclusiv o fetiță de 4 ani

Accident grav în Olt. Cinci persoane, inclusiv un copil de 4 ani, au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit între Schitu și Brebeni.

Cinci persoane, printre care o fetiţă în vârstă de patru ani, au fost rănite şi transportate la spital, duminică, în urma unui accident rutier produs pe un drum judeţean între localităţile Schitu şi Brebeni, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu
“Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 546A, între localităţile Schitu şi Brebeni. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina şi un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului rutier, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.
În ajutorul persoanelor rănite au intervenit mai multe echipaje de la Ambulanţă şi ISU Olt, fiind necesară deblocarea uneia dintre persoanele rănite, respectiv o pasageră în vârstă de 59 de ani, care a suferit mai multe traumatisme.

“În urma accidentului rutier produs pe DJ 546 A, a rezultat o victimă încarcerată, femeie, în vârstă de 59 de ani, aceasta a fost extrasă de echipajele de pompieri, politraumatizată şi predată echipajelor medicale. La spital au fost transportate, în total, cinci victime cu diverse traumatisme prin accident rutier, printre acestea fiind şi o minoră, în vârstă de patru ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral şi dureri la membrele inferioare”, a spus Băsăşteanu.

sursa