Actualitate

Acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu

De-a lungul crizei COVID, medicamentele antivirale nu au fost primite cu mare deschidere de către Guvernul României. Gigi Becali a înaintat liderilor din administrație donații, pentru tratarea bolnavilor, dar a fost refuzat.

Printre cei care s-au opus tratării bolnavilor s-ar fi numărat Vlad Voiculescu, fostul ministru de la Sănătate fără experiență în domeniu.

„Eu l-am sunat pe Voiculescu, l-am sunat că îl cunoșteam, acum un an. I-am zis că îi dau cadou Ivermectină și Arbidol și nu mai e pandemia în România. El nu recunoaște, m-a refuzat. Oamenii pe stradă spun că nu vor vaccin, dar vor medicamente în farmacie.
Treaba nu e financiară. Ei nu au curaj, nici dorință, nici bărbăție. Am ajuns gunoiul Europei, să ne dea Olanda concetratoare. Orice medicament îl vedeți voi pe piață eu îl fac cu 10% din preț și îl dau la oameni.

Virusul e un fleac, la șase-opt zile, ești tu un fleac pentru virus. Îi cer lui Cîțu să facă alianță cu PSD și să termine cu scandalurile, să scape România din pandemie. Trebuie alianță cu PSD ca să nu mai aibă ce să discute cu cei din USR”, a declarat Gigi Becali

sursa