Showbiz

Adela Popescu întâmpină dificultăţi cu cei trei copii

Adela Popescu întâmpină dificultăţi cu cei trei copii. Vedeta a devenit de curând mama celui de-al treilea băieţel şi recunoaşte că nu este uşor. Încearcă să îşi împartă timpul aşa încât să nu simtă niciunul dintre băieţi neglijenţă din partea ei.
Adela Popescu întâmpină dificultăţi cu cei trei copii. Recent, a făcut o postare pagina sa de Facbook, unde a povestit că fiul cel mare, Alexandru, a cerut să rămână la bunici, la Şuşani, iar cel mijlociu, Andrei a vrut să se întoarcă acasă, deoarece l-a luat dorul de casă şi de părinţi.
„De ce este doar Andrei in piscina? Pentru ca Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare sa il mai lasat la Susani, iar noi, stransi cu usa de aceasta situatie delicata, am fost nevoiti sa il lasam.

Asta mic ne-a cam incurcat socotelile ca l-a lovit dorul de mama si bebe si a trebuit sa il luam acasa

Una peste alta lucrurile s-au asezat grozav. Desi pentru ca petrec foarte mult timp impreuna baietii sunt foarte legati, imi dau seama cat este de important ca fiecare copil sa aiba timpul lui si doar al lui cu parintii.

Oricand ne-am stradui sa ne impartim atentia in mod egal cand sunt impreuna, lucrul asta este practic imposibil de realizat. Cand ai mai multi copii dragostea nu se imparte, insa timpul si atentia, da…”, a scris Adela Popescu

sursa