Showbiz

Adelina Nica, mesaj revoltător pentru persoanele care au trădat-o!

Adelina Nica a transmis în mediul online un mesaj dur persoanelor pe care, la un moment dat, le-a numit prietene.

Adelina Nica este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Tânăra a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Mihai Costea, iar din iubirea lor a rezultat un copil. La scurt timp după venirea pe lume a băiețelului, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate din cauza neînțelegerilor.
Vedeta a traversat o perioadă dificilă după divorț, însă viața ei a luat-o pe un făgaș normal după ce și-a regăsit liniștea și iubirea în brațele altui bărbat.
Deși totul părea perfect în viața tinerei, aceasta a fost deranjată de atitudinea unora dintre prietenele sale, motiv pentru care a decis să transmtă un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.
Adelina Nica este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de un număr impresionant de internauți. Vedeta postează des și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa.

Recent, fosta parteneră a lui Mihai Costea a transmis un mesaj tăios la adresa prietenelor sale, pe rețelele de socializare. Vedeta a mărturisit ar fi avut în plan să vorbească fără reținere despre unele persoane din viața sa care i-au făcut rău și pe care, la un moment dat, le-a numit prietene, însă fix

în acel moment planurile i-au fost date peste cap după ce fiul ei s-a trezit din somn pe neașteptate. Cu toate acestea, tânăra le-a promis fanilor săi că va reveni cu mai multe detalii cât mai curând.
Măi ce noroc… s-a trezit Zian fix când voiam să-mi dau drumul PUȚIN la gură despre „alte prietene”. Poate așa a vrut Dumnezeu, să nu vorbesc urât în fața voastră. Dar de demascat oricum o fac curând, nu de alta, dar să se ferească alții de astfel de persoane mizerabile! Revin, însă acum sunt cu inimioara mea Zizicu!”, a transmis Adelina Nica

sursa