Social

AEDOPS – Campania Umanitară “BĂTRÂNII NOȘTRI”

„Bătrânii noștri”. Ei își duc bătrânețile în singurătate și sărăcie, însă noi le putem aduce un strop de fericire și le putem ușura viața cumpărându-le un minim necesar.

În acest sens, Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale împreună cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul AEDOPS ROMÂNIA lansează o campanie de strângere de fonduri: „Bătrânii noștri” – Împreună le putem alina singurătatea.

„Bătrânii noștri” sunt foști profesori, medici, oameni muncitori și gospodari, care au nevoie de electrocasnice frigider, mașină de spălat rufe, televizor, aparat de radio) care le-ar ușura un pic viața. sunt bunuri de care ne bucurăm mulți dintre noi, dar care pentru ei par lucruri de neatins, dar care le-ar permite să ducă un trai mai ușor.

Din bani colectați ne propunem să achiziționăm opt frigidere, două televizoare, două scaune cu rotile, construirea rampei de acces pentru unul dintre eroi, achiziționarea unui aparat de radio, o mașină de spălat rufe, un dulap, cărți, lemne, produse alimentare și produse igienico sanitare.

Pe parcursul acestei săptămâni, voluntarii echipei „Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul AEDOPS ROMÂNIA”* vă vor aștepta în fiecare zi, între orele 12:00 – 20:00. Sa contactați la numărele de telefon: 0790.377.777. Riccio Daniela, Președintele Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale și 0729.733.333. Mihai Căldăraru Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități.

Vă mulțumim pentru generozitate și solidaritate!