Actualitate

Află de ce merită să investești într-o cada freestanding

Amenajarea spațiului personal de acasă contează extrem de mult când vine vorba despre confortul de care te bucuri. De aceea, poți lua în considerare să investești într-o cada freestanding de calitate, datorită căreia te poți relaxa ori de câte ori dorești, iar astfel te vei simți ca la spa.

Acest obiect sanitar este unul modern, extrem de interesant ca design, ce îți permite să îl așezi oriunde îți dorești. Află, însă, din rândurile ce urmează care sunt motivele pe care să le pui în balanță, înainte de a lua o decizie. Totul despre o cada freestanding vezi aici.

Cada freestanding, o alegere inspirată pentru o baie modernă

Spre deosebire de căzile clasice, simple, pe care le acoperi cu măști din PVC sau pe care le încastrezi, modelele moderne sunt unele deosebite, pe care le poți monta oriunde vrei. De exemplu, ai posibilitatea să așezi cada în baie, așa cum se face în mod normal, dar și în propriul dormitor, dacă vrei să te bucuri de o atmosferă ca în filme. Ai grijă să ai o scurgere, însă, în proximitatea căzii, pentru a putea asigura o scurgere eficientă a apei.

Un model deosebit

Din punct de vedere al design-ului, cada ta freestanding poate fi:

  • simplă – optând pentru o cadă simplă, o poți transforma în piesa centrală din propria baie și ai posibilitatea de a investi în obiecte cu un aspect mai îndrăzneț în rest. De exemplu, dacă ai o cadă frumoasă ca aspect și elegantă, poți să investești într-un lavoar colorat, care să aducă un plus de stil în spațiul tău personal;
  • în stil vintage – dacă vrei să îți amintești de timpurile trecute, este bine să știi că ai la dispoziție și căzi în stil vintage, care se fac remarcate prin formele interesante, dar și prin aspectul deosebit, pe care îl au.

Poți comanda o cadă personalizată

În cazul în care spațiul pe care îl ai nu îți permite să investești într-o cadă cu dimensiunile standard de pe piață, nu-ți face griji. Acum poți să comanzi un model personalizat, în funcție de cât de lată, de lungă, dar și de adâncă îți dorești să fie cada de acasă. Doar în acest fel te vei bucura de confort pe termen lung, dar și de o imagine interesantă în spațiul tău personal.

Ce formă să alegi?

Dacă te întrebi care sunt formele căzii dintre care poți alege, ele sunt:

  • dreptunghiulare – modelele dreptunghiulare au forme drepte, ideale pentru design-ul scandinav, cât mai minimalist;
  • ovale – căzile din această categorie sunt extrem de interesante ca design și vă permit să creionați un aspect primitor, cu iz romantic;
  • asimetrice – formele asimetrice sunt deosebite, excelente pentru băile moderne, atent mobilate.

Culoare

Din punct de vedere cromatic, cada în care alegi să investești poate fi uni sau poate fi colorată. Contează foarte mult ce tip de imagine îți dorești să construiești, dar și ce nuanțe au celelalte obiecte sanitare din baie. Din fericire, materialele din care este realizată cada de tip freestanding permit colorarea lor foarte ușor, iar ulterior, în timp, își păstrează aspectul pe termen lung.

Elves.ro este ajutorul tău de nădejde atunci când ai nevoie de produse de calitate, pentru a obține confortul de care ai nevoie. De la cele mai interesante oglinzi baie de cea mai buna calitate, până la căzi freestanding, dar și accesorii deosebite – toate acestea îți stau la dispoziție online și le poți comanda extrem de ușor, chiar din confortul propriei case.

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183