Actualitate

Agresata la fiecare betie,de fata cu proprii copii

Viata de calvar pentru o femeie din Falciu, bătută frecvent de soț, un tânăr în vârstă de 33 ani, cunoscut pentru agresivitatea sa, la beție. Pe 1 martie, în loc să îi ofere o floare, bărbatul a luat-o la bătaie in prezenta celor trei copii scrie stiriest.ro

La fiecare betie, tanarul de 33 de ani isi agresa nevasta de fata cu cei 3 copii ai sai,se pare ca de data aceasta a reusit sa-si umple de sange si unul dintre copii.

Este vorba de, o fetiță de nici 2 ani, copilul ar fi fost rănit de cioburile unui geam spart cu scaunul de catre tatal sau.

Vecinul acestora a alertat autoritățile, mama si cei trei copii fiind transportați la Spitalul municipal Husi

Polițiștii au inceput o ancheta. “În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând a fi efectuate cercetări pentru pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta sesizată și dispunerea măsurilor legale. Totodată, a fost sesizată și Directia pentru Protectia Copilului Vaslui pentru a fi evaluată situația familială. Prezumtivul autor, un bărbat de 33 de ani, se află în custodia polițiștilor, urmând a fi internat într-o unitate medicală pentru evaluare”, a spus Bogdan Gheorghita, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui conform sursei citate.